2 ledige stillinger

 

Avdelingsleder for arkitektur

Vi merker en økende oppdragsmengde og har utvidet vår arkitektavdeling for å møte denne etterspørselen. Vi søker derfor en erfaren sivilarkitekt som avdelingsleder og fagansvarlig for vår arkitekturavdeling. 

Vår arkitektavdeling består per nå av tre arkitekter, to tekniske tegnere, og en ansvarlig søker. Vi har til enhver tid flere prosjekteringsoppdrag t.o.m. tiltaksklasse 3 gående parallelt. En vesentlig del av arbeidsoppgavene vil bestå i planlegging, styring, oppfølging, og kontroll i disse oppdragene.

Vi søker fortrinnsvis etter deg som er utdannet sivilarkitekt, og har minimum 6 års relevant praksis fra arkitektfirma eller tilsvarende virksomhet. Det vektlegges særlig erfaring fra prosjektering av større bygg. Det er ønskelig at du behersker Revit med arkitektapplikasjon, men dette er ikke et krav.
Vi søker deg som er ansvarsbevisst og har evne til å lede og følge opp oppdrag innen arkitektprosjektering. Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning.
Vi kan tilby interessante, spennende og utfordrende oppgaver i et veldig godt arbeidsmiljø.

For nærmere informasjon kontakt:
Daglig leder Bjørn Gladbakke, tlf. 975 95 110,
eller styreleder Jan Egil Myhre, tlf. 908 92 522. 

Skriftlig søknad med CV og attester sendes firmapost@sbg.no.

Søknadsfrist: 21.04.2018.


Arkitekt med relevant erfaring

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være arkitektoppgaver. 

Vi søker fortrinnsvis etter deg som har noen års relevant praksis fra arkitektfirma eller tilsvarende virksomhet. Det vektlegges særlig erfaring fra prosjektering av større bygg. Det er ønskelig at du behersker Revit med arkitektapplikasjon.
Vi søker deg som er ansvarsbevisst og har evnen til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet, samtidig som du skaper gode relasjoner til medarbeidere, kunder og andre aktører i prosjektene. Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning.
Vi kan tilby interessante, spennende og utfordrende oppgaver i et godt arbeidsmiljø.

For nærmere informasjon kontakt:
Daglig leder Bjørn Gladbakke, tlf. 975 95 110.

Skriftlig søknad med CV og attester sendes firmapost@sbg.no 

 

Åpen søknad

Er du interessert i jobb hos oss men ser ikke en relevant stillingsannonse? Send oss en åpen søknad så kontakter vi deg dersom vi finner behov for din kompetanse!