Hils på vår nyeste ansatt!

Morten Sagbakken Hovdelien

Morten Sagbakken Hovdelien

 

Navn: Morten Sagbakken Hovdelien

Kjernekompetanse: Sivilingeniør konstruksjonsteknikk

Morten er ny hos oss fra og med oktober 2019. Han er utdannet med en mastergrad innen bygg og miljøteknikk med fordypning innen konstruksjonsteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Tidligere har Morten vært ansatt 3 år i Kværner der han har erfaring fra dimensjonering av offshore-stålkonstruksjoner. Videre har han jobbet i 5 år hos Norconsult som byggingeniør med ansvar for byggteknisk prosjektering av betong-, stål-, og trekonstruksjoner i blant annet boligbygg, kontorbygg, næringsbygg, renseanlegg m.m. Morten har også lang erfaring i prosjektering i henhold til seismikk.

Hos SBG Byggprosjekt AS vil Morten jobbe som byggteknisk rådgiver, og forsterker dermed vår RIB-avdeling ytterligere.

Vi ser frem til å jobbe med Morten Hovdelien, og ønsker ham velkommen til SBG Byggprosjekt!